250377
Joker [Videoupptagning] / directed by Todd Philips ; written by Todd Philips & Scott Silver.
Joker [Videoupptagning] / directed by Todd Philips ; written by Todd Philips & Scott Silver.
Medarbetare: Philips, Todd, (Medarbetare)
Medarbetare: Silver, Scott. (Medarbetare)
Utgivningsår: [2020].
Språk: Engelska, Spanska
Hylla: He.02/VC
Medietyp: DVD
Förlag: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Omfång: 1 DVD-video (1 tim., 57 min.) : ljud, färg
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Loading...
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) är en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker - men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld. [ForlagEtt].
Arthur Fleck är en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker - men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Han är helt ur synk med verkligheten och hans okontrollerbara och opassande skratt, som bara ökar när han försöker behärska det leder till mer hån och även våld. [ForlagEtt].

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Mina sidor

Språk