Sök böcker, filmer, e-böcker m.m.

Förra årets mest utlånade barnböcker

Vilka böcker läste ni förra året? Här hittar ni topplistor för de mest utlånade kapitelböckerna, bilderböckerna och faktaböckerna 2018.

Kapitelböcker

Den mest utlånade kapitelboken är Varulvens hemlighet av Kristina Ohlsson. Hennes böcker Glasbarnen och Zombiefeber finns också med på listan över mest utlånade. Det märks att många gillar läskiga böcker: på listan finns också flera av Ingelin Angerborns böcker och den första boken i Pax-serien, Nidstången. Annars är serierna Lasse-Majas detektivbyrå och Dagbok för alla mina fans som vanligt väldigt populära. Handbok för superhjältar och Amulett är andra serier som många gillar. 

Dynamisk lista

Bilderböcker

Bland bilderböckerna är klassikerna mest populära. Böcker som Pettson och Findus, Mamma Mu och Alfons, som många föräldrar själva läst som barn ligger högt upp på listan. Ett undantag är Johanna Thydells Dumma teckning!, som ligger på andraplats. Arne Norlins böcker om Halvan är också väldigt populära. 

Dynamisk lista

Faktaböcker

Bland faktaböcker för barn är böcker om Minecraft väldigt populära. Annars är det blandat, med allt från dinosaurier till pärlplattor. Ni är intresserade av det mesta helt enkelt!

Dynamisk lista

Mina sidor

Språk