Sök e-böcker
273372
E-bok:Timglaset [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Julie Parsons ; översättning av Gertrud Hemmel.:2021. E-bok Timglaset [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Julie Parsons ; översättning av Gertrud Hemmel.
Timglaset [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Julie Parsons ; översättning av Gertrud Hemmel.
Av: Parsons, Julie
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Word Audio PublishingElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: The hourglass
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
På den avlägsna herrgården Trawbawn lever Lydia Beauchamp ensam och isolerad, jagad av ett mörkt förflutet. En dag dyker den unge Adam plötsligt upp i hennes trädgård. Hon bjuder in honom och snart har det omaka paret blivit bästa vänner. När Lydia ber om hjälp med att leta reda på dottern Grace, som hon inte haft kontakt med på många år, tvekar Adam inte en sekund. Men snart börjar frågetecknen att dyka upp. Vad var det som gjorde att Grace plötsligt gav sig iväg hemifrån? Och vad är det för hemligheter Lydia går omkring och bär på? Sakta men säkert förvandlas Lydias önskan om en försoning med dottern till ett obevekligt behov av hämnd. Timglaset anses av många vara Julie Parsons bästa bok. En mästerlig uppvisning i psykologisk spänning./Innehållsbeskrivning från Elib.
Lydia har dragit sig tillbaka till en avskild herrgård med ett mörkt förflutet i bagaget. Den unge Adam dyker upp och tar helt utan ifrågasättande på sig uppdraget att söka reda på dottern Grace i Dublin som brutit kontakten med Lydia. Frågorna är många - varför fjärmar sig Grace och varför tar Adam på sig uppdraget?.

Andra titlar av samma författare

262249
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
261573
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
264195
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
268638
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
229577
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
270641
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare