Sök e-böcker
269642
E-bok:Den som vet [Elektronisk resurs] : spänningsroman / John Willander.:2021. E-bok Den som vet [Elektronisk resurs] : spänningsroman / John Willander.
Den som vet [Elektronisk resurs] : spänningsroman / John Willander.
Av: Willander Lambrell, John
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bokförlaget PolarisElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Krantz innebär fallet en möjlighet. Hela sitt liv har han levt i skuggan av sin pappa och nu får han äntligen chansen att stå på egna ben. Men vill han verkligen det? Och var hans pappa den han trodde? Samtidigt är kriminalkommissarie Monica Eurell uppslukad av sin egen systers försvinnande. Mitt i mordutredningen av den lilla flickan hittar hon plötsligt ett nytt spår i sökandet efter systern, något som tvingar henne att ifrågasätta allt hon tidigare trott sig veta. I jakten på mördaren har alla teorier om vad som hänt. Men vem är det som egentligen vet? Den som vet är inspirerad av en verklig händelse och ett omdiskuterat cold case. John Willander Lambrell är född 1985 i Stockholm. Han har jobbat med PR, podcasts och radio och har ett stort intresse av true crime, som inspirerat till skrivandet. Den som vet är hans debutroman och första delen i en planerad serie./Innehållsbeskrivning från Elib.
Ett sexårigt kändisbarn hittas död i familjens källare. För den unga profileraren Benjamin innebär fallet en möjlighet och chansen att stå på egna ben. Kriminalkommissarie Monica är uppslukad av sin egen systers försvinnande. Mitt i mordutredningen av den lilla flickan hittar hon plötsligt ett nytt spår i sökandet efter systern, något som tvingar henne att ifrågasätta allt hon tidigare trott sig veta./Btj.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

215931
Av: Englund, PeKå
Medietyp: E-bok
256952
Av: Day, Sylvia
Medietyp: E-bok
184374
Av: Welander, Felicia
Medietyp: E-bok
166583
Av: Skog, Oskar
Medietyp: E-bok
206735
Av: Sendker, Jan-Philipp
Medietyp: E-bok
257779
Av: Löfström, Mats
Medietyp: E-bok
242057
Av: Atwood, Margaret
Medietyp: E-bok
181860
Av: Bolton, Sharon J
Medietyp: E-bok
255809
Av: Chariandy, David
Medietyp: E-bok
205292
Av: Myrén, Viktoria
Medietyp: E-bok
242172
Av: Saunders, George
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk