Sök e-böcker
268787
E-bok:Mina damer och herrar, vi behöver en frivillig! [Elektronisk resurs].:2018. E-bok Mina damer och herrar, vi behöver en frivillig! [Elektronisk resurs].
Mina damer och herrar, vi behöver en frivillig! [Elektronisk resurs].
Av: Stanišić, Saša
Utgivningsår: 2018.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Weyler förlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Fallensteller
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Noveller. En gammal man som inte skämts bort av livet har en passion för trolleri. Nu ber han om största möjliga tystnad, men publiken fortsätter bara att dricka sitt kaffe. Två vänner drar genom Europa, snackar utan att lyssna, ljuger och stjäl, passerar Stockholm i jakt på en syrisk surrealist. Och Georg Horvath är nedstämd och less när han ger sig ut på en lång resa till Brasilien, men hamnar i Rumänien under absurda omständigheter.

Det stora tricket i boken är hur författaren jonglerar med meningarna som om de vore en blandning av poesi och ordlekar Själva berättelserna är mer reflektioner som ramverk för meningsekvilibrism - men det är klart underhållande : )
2018-06-06
Weuw

Andra titlar av samma författare

184897
Av: Stanisic, Sasa
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare