Sök e-böcker
268740
E-bok:Hur du blir parisisk var du än är [Elektronisk resurs] : kärlek, stil och dåliga vanor / Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigretâ Sophie Mas ; översättning: Lotta Lewenhaupt.:2020. E-bok Hur du blir parisisk var du än är [Elektronisk resurs] : kärlek, stil och dåliga vanor / Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigretâ Sophie Mas ; översättning: Lotta Lewenhaupt.
Hur du blir parisisk var du än är [Elektronisk resurs] : kärlek, stil och dåliga vanor / Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigretâ Sophie Mas ; översättning: Lotta Lewenhaupt.
Av: Berest, Anne
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bladh by Bladh
Anmärkning:
E-bok.
Översättning från den engelska utgåvan med titeln: How to be Parisian wherever you are.
Originaltitel: Comment être parisien où que vous soyez
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kultboken som blivit en internationell succé! Hur du blir parisisk är en fräck och personlig bok om hur det egentligen är att vara en parisiska: hur de klär sig, roar sig och försöker uppföra sig. I korta, klipska kapitel ger dessa parisiska kvinnor dig sina mycket originella synpunkter på stil, skönhet, kultur, attityder och män. Författarna har varit vänner i åratal. Dessa talangfulla, bohemiska revoltörer, som befinner sig mitt i karriären inom de världar som är musik-, film-, mode- och tidningsbranschen, är ovanligt rättframma och frispråkiga när de raserar myterna om hur det är att vara fransyska av idag, i Paris. De avslöjar sina hemligheter och misstag, men skämtar också om sina komplicerade, ofta motstridiga känslor och dåliga vanor. De erkänner att de är snobbiga, något självcentrerade, oförutsägbara men inte (helt) opålitliga. Påstridiga och egensinniga, men även ömhudade och romantiska. De tar med dig på en första date, en fest, några favoritställen i Paris, ut på landet, och till hemmamiddagar där det bjuds recept som även du kan tillaga men att gå ut i deras sällskap kan ge både missräkningar och överraskningar. De talar om för dig hur man är hemlighetsfull och sensuell, hur naturlig man ska se ut, hur de gör sina pojkvänner svartsjuka, och hur de känner för barn, bröllop och att gå på gym. I sista kapitlet delar de med sig av sina bästa adresser i Paris, och ger tips om vart man går mitt i natten, var man botar en baksmälla, var man beställer bästa födelsedagstårtan, vilken loppmarknad som är bäst och så mycket mer. Hur du blir parisisk var du än är kommer att ge dig många skratt när du väl kliver in i deras högklackade skor för att bli fri, fräck och bejaka ditt inre cool. [Elib].

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

263616
Av: Maigret, Caroline de
Medietyp: E-bok
158271
Av: Lorenzoni, Patricia
Medietyp: E-bok
194045
Av: Dahlqvist, Anna
Medietyp: E-bok
160118
Av: Thunander, Tina
Medietyp: E-bok
237061
Av: Wallin, Galaxia
Medietyp: E-bok
227958
Av: Wiberg, Alexander
Medietyp: E-bok
165767
Av: Nordin, Lissa
Medietyp: E-bok
164317
Av: Cederberg, Irka
Medietyp: E-bok
264065
Av: Kendi, Ibram X
Medietyp: E-bok
161206
Av: Wägner, Elin
Medietyp: E-bok
188377
Av: Gay, Roxane
Medietyp: E-bok
206719
Medietyp: E-bok
162091
Av: Sjögren, Jennie
Medietyp: E-bok
179057
Av: Björk, Nina
Medietyp: E-bok
179059
Av: Björk, Nina
Medietyp: E-bok
168752
Av: Elf Karlén, Moa
Medietyp: E-bok
169538
Av: Elf Karlén, Moa
Medietyp: E-bok
171198
Medietyp: E-bok
195972
Av: Panova, Embla Sue
Medietyp: E-bok
197669
Av: Adichie, Chimamanda Ngozi
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk