Sök e-böcker
261573
E-bok:I det förflutnas grepp [Elektronisk resurs] / Julie Parsons ; översättning av Melinda Hoelstad.:2020. E-bok I det förflutnas grepp [Elektronisk resurs] / Julie Parsons ; översättning av Melinda Hoelstad.
I det förflutnas grepp [Elektronisk resurs] / Julie Parsons ; översättning av Melinda Hoelstad.
Av: Parsons, Julie
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Word Audio PublishingElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: I saw you
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Det har passerat tio år sedan den unga Mary hittades brutalt mördad, men det går inte en dag utan att hennes mamma Margaret tänker på det. För att konfrontera sina demoner återvänder hon till Dublin, där hon återser den nu pensionerade polisen Michael McLoughlin som ansvarade för utredningen. Via Michael får Margaret kontakt med en kvinna vars dotter nyligen hittats drunknad. Polisen ser det som en olycka eller självmord, medan modern är övertygad om att det rör sig om ett mord. Kan det till och med ha något att göra med det som hände med Mary? "I det förflutnas grepp" är en fristående fortsättning på Julie Parsons hyllade debut "Mary, Mary". En stark spänningsroman om kärlek, hämnd och försoning./Innehållsbeskrivning från Elib.
Polisen Michael McLoughlin är nu pensionerad, men han kan inte glömma mordet på den unga Mary, inte heller känslorna för offrets mor Margaret. Nu kommer han i kontakt med en annan kvinna som förlorat ett barn. Margaret återvänder till Dublin. Ett möte med en främmande kvinna för henne åter samman med Michael.

Andra titlar av samma författare

262249
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
264195
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
268638
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
229577
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
273372
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok
270641
Av: Parsons, Julie
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare