Sök e-böcker
257710
E-bok:Prinsessan och kungariket [Elektronisk resurs] / John Einar Åberg.:2020. E-bok Prinsessan och kungariket [Elektronisk resurs] / John Einar Åberg.
Prinsessan och kungariket [Elektronisk resurs] / John Einar Åberg.
Av: Åberg, John Einar
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Den vilda prinsessan Antoinette har tråkigt. Vad finns det för mening med livet om inte får göra något? Om människor undviker en för att de skräms av titlar och positioner? När hon fyller 18 får hon till sist nog. Hon står inte ut längre, och tillsammans med sin tjänare Jean bestämmer hon sig för att ordna en skandal. Målet för skandalen blir hennes kära föräldrar, kungen och drottningen, men allt går inte riktigt som prinsessan tänkt sig, och snart måste hon hitta på något annat för att få tiden att gå. John Einar Åberg (1908-1999) var en svensk författare och översättare. Han var det äldsta av 11 syskon, föddes i Stockholm men växte upp i Varberg. Senare i livet återvände John Einar till Stockholm och arbetade där som banktjänsteman i många år. Han skrev även ett flertal verk under pseudonymerna Skalden Johansson, Anders Bergman och Jarl Jesperson./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

257709
Av: Åberg, John Einar
Medietyp: E-bok
257674
Av: Åberg, John Einar
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare