Sök e-böcker
257702
E-bok:Fruktans färja [Elektronisk resurs] / Peter Strömsnäs.:2020. E-bok Fruktans färja [Elektronisk resurs] / Peter Strömsnäs.
Fruktans färja [Elektronisk resurs] / Peter Strömsnäs.
Av: Strömsnäs, Peter
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga EgmontElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"Vi behöver båten ett tag - och dina tjänster, Marstrand. Om ni bara samarbetar utan att bråka, kommer ingenting att hända." Det är en ovanlig dag i Åbolands skärgård. Amerikas president är på besök för en fisketur med Finlands statschef. Seglaren Mats Marstrand blir anlitad av några tyskar för att provsegla och ge ett expertutlåtande på en båt. Mats tar med sig Leila Favell på segelturen, vilket han snart kommer att ångra. När de kommit ut på havet riktar tysken Stock en pistol mot dem och ger instruktioner om vart de ska åka. Det är bara början på en konflikt som är betydligt större än de kunnat ana. Vad är tyskarnas planer? Och vad döljer sig egentligen bakom presidenternas möte? Peter Strömsnäs (1938-2013) var en svensk författare, journalist och bildkonstnär med ett stort intresse för havet och sjöfart. 1978 debuterade han som romanförfattare med thrillern Fredens hav./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

257780
Av: Strömsnäs, Peter
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare