Sök e-böcker
257042
E-bok:Just innan jag dog [Elektronisk resurs] / S. K. Tremayne ; översättning: Katarina Jansson.:2019. E-bok Just innan jag dog [Elektronisk resurs] / S. K. Tremayne ; översättning: Katarina Jansson.
Just innan jag dog [Elektronisk resurs] / S. K. Tremayne ; översättning: Katarina Jansson.
Av: Tremayne, S. K.,
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Lind & Co FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Just before I died
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Som genom ett mirakel överlever Kath olyckan. Hon är skärrad men glad att vara hemma hos maken Adam och deras dotter Lyla. Men familjen verkar inte lika glad. Kaths man är kylig och dotter pratar allt konstigare om en man ute på myren. Kath återfår några bitar av minnet och förstår hon att det inte alls var en olyckshändelse hon var med om. Hela hennes liv rasar och fylls av mörker, hot och terror.
Hemligheter: Del 3. Det var en isfläck. Lite otur. Men det räckte för att nästan ta livet av Kath Redway då hon fick sladd med bilen och körde rakt ner i dammen i den annars så fridfulla nationalparken Dartmoor i Devon i England. Som genom ett mirakel överlever Kath olyckan med några skråmor och minnesförlust. Hon är skärrad men glad att vara hemma i det ensligt belägna huset på landet, hos maken Adam och deras begåvade men tillbakadragna dotter Lyla. Men familjen verkar inte lika glad. Kaths man är kylig, rentav ilsken. Och dagdrömmaren till dotter pratar allt konstigare om en man ute på myren . Kath återfår några skrämmande bitar av minnet och så småningom förstår hon att det inte alls var en olyckshändelse hon var med om. Hela hennes liv rasar och fylls av mörker, hot och terror./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

250865
Av: French, Tana
Medietyp: E-bok
257146
Av: McKinnon, Hannah Mary
Medietyp: E-bok
162772
Av: Ohlsson, Bengt
Medietyp: E-bok
231521
Av: Lapena, Shari
Medietyp: E-bok
180508
Av: Renström Linde, Birgitta
Medietyp: E-bok
180195
Av: Oates, Joyce Carol
Medietyp: E-bok
182007
Av: Hannah, Kristin
Medietyp: E-bok
160407
Av: Janouch, Katerina
Medietyp: E-bok
164447
Av: Lagerhammar, Ann
Medietyp: E-bok
168579
Av: Lagerhammar, Ann
Medietyp: E-bok
201001
Av: Rosnay, Tatiana de
Medietyp: E-bok
185888
Av: Kerangal, Maylis de
Medietyp: E-bok
200738
Av: Hannah, Kristin
Medietyp: E-bok
182557
Av: Bergdahl, Olivia
Medietyp: E-bok
185609
Av: Vlautin, Willy
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk