Sök e-böcker
255761
E-bok:Krokodilväktaren [Elektronisk resurs] / Katrine Engberg ; översättning: Margareta Järnebrand.:2019. E-bok Krokodilväktaren [Elektronisk resurs] / Katrine Engberg ; översättning: Margareta Järnebrand.
Krokodilväktaren [Elektronisk resurs] / Katrine Engberg ; översättning: Margareta Järnebrand.
Av: Engberg, Katrine
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bokförlaget ForumElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Krokodillevogteren
Serietitel: Köpenhamnsserien
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Krokodilväktaren är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn.En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet? Översättare: Margareta Järnebrand/Innehållsbeskrivning från Elib.
En ung kvinna hitats mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet?.

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

254218
Av: Dahlström, Magnus
Medietyp: E-bok
246180
Av: Adolphson, Viktor
Medietyp: E-bok
237231
Av: Barclay, Linwood
Medietyp: E-bok
257691
Av: Runesson, Jenny
Medietyp: E-bok
257695
Av: Springare, Peter
Medietyp: E-bok
250424
Av: Edblom, Kristina
Medietyp: E-bok
239731
Av: Bodström, Thomas
Medietyp: E-bok
257827
Av: Staaf, Linda H
Medietyp: E-bok
253980
Av: Olséni, Christina
Medietyp: E-bok
255594
Av: Grebe, Camilla
Medietyp: E-bok
227822
Av: Bonelli, Åsa
Medietyp: E-bok
253254
Av: Blædel, Sara
Medietyp: E-bok
196106
Av: Rammer, Lennart
Medietyp: E-bok
255551
Av: Englund, Peter
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk