Sök e-böcker
251191
E-bok:Supermetoderna [Elektronisk resurs] : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan / Maria Sundén Jelmini.:[2019].:Första utgåvan. E-bok Supermetoderna [Elektronisk resurs] : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan / Maria Sundén Jelmini.
Supermetoderna [Elektronisk resurs] : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan / Maria Sundén Jelmini.
Av: Sundén Jelmini, Maria, 1974-
Utgivningsår: [2019].
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Upplaga: Första utgåvan.
Förlag: Natur & Kultur
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
De finns. Supermetoderna som hjälper ditt barn att lyckas i skolan. En handfull strategier vars överlägsna effekt bevisats i flertalet studier. De får ditt barn att lära sig mer och minnas längre, utan att det tar mer tid. Och det bästa av allt: de är enkla att förstå och att använda. Med stöd i forskning och med roliga exempel förklarar Maria Sundén Jelmini hur och varför supermetoderna fungerar. Metoderna kan användas för de flesta skolämnen, men särskild uppmärksamhet ägnar hon åt vad många barn tycker är svårast: matematik och språk. Till varje supermetod får du konkreta tips och verktyg för hur du och ditt barn tillsammans kan använda metoderna hemma på effektiva sätt. Boken tar även upp vad du som förälder kan göra när det inte fungerar, när motivationen tryter eller när skärmen tar för mycket uppmärksamhet från pluggandet. Kort sagt: Med Supermetoderna får du de bästa förutsättningarna för en vardag utan tjat, bråk och stress! Maria Sundén Jelmini har under flera år varit chef för nyhetsredaktionen på SvD. Nu är hon reporter med vetenskapsfokus och skriver om frågor som rör lärande, minne och hjärnan. [Elib].

Utmärkt bok som beskriver forskningsbaserat lärande och hur jag som lärare kan få mina elever att plugga smartare. Ett måste för alla föräldrar!
2019-12-14
Magister Larsson
Örnsköldsvik_responsiv

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

207854
Av: Tebelius Bodin, Anna
Medietyp: E-bok
257008
Av: Rapp, Johan
Medietyp: E-bok
207850
Av: Tebelius Bodin, Anna
Medietyp: E-bok
207853
Av: Tebelius Bodin, Anna
Medietyp: E-bok
159998
Av: Ribbing, Mattias
Medietyp: E-bok
240421
Av: Alm, Pernilla
Medietyp: E-bok
256702
Av: Boaler, Jo
Medietyp: E-bok
165572
164258
Av: Moberg, Åsa
Medietyp: E-bok
207852
Av: Tebelius Bodin, Anna
Medietyp: E-bok
231635
Av: Ingvar, Martin
Medietyp: E-bok
246190
Av: Gazzaniga, Michael S
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk