Sök e-böcker
250744
E-bok:En hjälte kommer sällan ensam [Elektronisk resurs].:2019. E-bok En hjälte kommer sällan ensam [Elektronisk resurs].
En hjälte kommer sällan ensam [Elektronisk resurs].
Av: Kuldkepp, Mattias
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ragnarök förlag
Anmärkning:
E-bok.
Serietitel: Den ofrivillige hjältens handbok ; 2
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Det är kaos i ödesväveriet. Prins Caspians och prinsessan Loreleis ödestrådar har inte flätats samman som de ska och tiden är knapp. En månad har ödesguden Raork på sig att rätta till missödet, men mycket kan hända på en månad. I synnerhet om det är virrpannorna Råttan, Oxen och Gabrielle som får uppdraget att föra prinsessan Lorelei till sin blivande make. Hela prinsen och halva kungariket kommer för evigt att minnas dagen då de tre vännerna kliver i land i Swoosh, vindarnas stad, och finner ett samhälle i fullständig stiltje. För det dröjer inte länge innan de blåst liv i det. En hjälte kommer sällan ensam är andra delen i den humoristiska fantasyserien Den ofrivillige hjältens handbok. Handlingen utspelar sig i ö-nationen Issimiladen, en magisk värld där medeltid och tidig industrialisering lever sida vid sida med den nedsmutsade, flytande staden Troglund som nav. Böckerna i serien kan läsas fristående. Välkommen in i en galen värld! [Elib].

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

189413
Av: Kuldkepp, Mattias
Medietyp: E-bok
207744
Av: Kuldkepp, Mattias
Medietyp: E-bok
199445
Av: Kuldkepp, Mattias
Medietyp: E-bok
228781
Av: Kuldkepp, Mattias
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Mina sidor

Språk