Sök e-böcker
247831
E-bok:Bernhard ser dig [Elektronisk resurs] / Clas G. Johnson.:2019. Bernhard ser dig [Elektronisk resurs] / Clas G. Johnson.
Omslagsbild
Av: Johnson, Clas G
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Hoi FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Innehållsbeskrivning
Bernhard Bernhardson är en samvetsgrann byråsekreterare. Han anser sig besitta varken humor eller intelligens. Efter trettio år på den gigantiska myndigheten Stuk har han motvilligt funnit sig i att smälta in med möblemanget. Men en dag råkar Bernhard avslöja en nyhet som väcker stor uppståndelse. Han skickas direkt ut i det politiska rampljuset. Med sitt nya kändisskap och in?ytande stiger Bernhard som en raket - nu har han mer makt än han någonsin kunnat föreställa sig. Men vill han ha den och hur länge ska den hålla i sig? Bernhard ser digär en knivskarp satir som driver med det likriktade partipolitiska landskapet och en framväxande övervakarstat. Den bisarra humorn och absurditeten är dominerande. CLAS G JOHNSON föddes i Umeå och bor idag i Linköping. Efter studier på Journalisthögskolan och en examen i litteratur och språk har han arbetat som politisk redaktör, krönikör och kolumnist. Förutom över femtusen artiklar om politik och näringsliv har Clas skrivit fem romaner. De skönlitterära ambitionerna lades på hyllan under en lång tid för att sedan vakna till liv när tiden fanns där. Det resulterade i kärleksromanenSnapshot av evigheten(2017).Bernhard ser digär en politisk satir./Innehållsbeskrivning från Elib.
Bernhard har under sina 30 år på den gigantiska myndigheten Stuk aldrig gjort mycket väsen av sig. När han under en tv-debatt råkar avslöja en nyhet som väcker uppståndelse hamnar han i den politiska hetluften. Både panik och självbevarelsedrift tvingar honom uppåt i karriären, men småningom slungas han ur framgångens bana. Ett bittert slut - eller finns det en räddning? En satir i orwellsk anda.

Andra titlar av samma författare

203980
Av: Johnson, Clas G
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

232732
Av: Holgersson, Linda
Medietyp: E-bok
241056
Av: Gyllander, Varg
Medietyp: E-bok
180944
Av: Antti, Gerda
Medietyp: E-bok
162426
Av: Karlsson, Jonas
Medietyp: E-bok
159272
Av: Wallace, David Foster
Medietyp: E-bok
178664
Av: Kadare, Ismail
Medietyp: E-bok
202572
Av: Matsumoto, Seicho
Medietyp: E-bok
164973
Av: Olczak, Martin
Medietyp: E-bok
165394
Av: Tong Cuong, Valérie
Medietyp: E-bok
169812
Av: Grelsson, Elin
Medietyp: E-bok
160065
Av: Westö, Kjell
Medietyp: E-bok
162015
Av: McEwan, Ian
Medietyp: E-bok
165607
Av: Dahlström, Magnus
Medietyp: E-bok
196736
Av: Sandén, Mårten
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk