Sök e-böcker
246542
E-bok:Mörkret bär stjärnornas ljus [Elektronisk resurs].:2019. E-bok Mörkret bär stjärnornas ljus [Elektronisk resurs].
Mörkret bär stjärnornas ljus [Elektronisk resurs].
Av: Wallengren, Tomas, 1972-
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Pärlan förlag
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"Hade det inte varit för mörkret, så hade vi inte kunnat se stjärnorna. Det är som att mörkret på nåt vis bär fram deras ljus, eller i alla fall gör det synligt."Så säger Charlie när han och Carl sitter på en altan i Sydafrika och ser upp på natthimlen. Och när livet är svart, hur kan man hitta ut ur mörkret, eller ens se ljuset då? Finns det ljus som kanbryta igenom natten?Mitt i den svåraste sorg reser Carl till Sydafrika för att hjälpa till på ett barnhem, medan Felicia stannar hemma med Mirjam som sällskap. När sorgen och smärtan hotar att dränka dem är frågan om det finns en ny väg framåt, en väg att navigera med hjälp av stjärnornas ljus.Medan Carl och Felicia har sin egen väg att gå har Charlie och Mirjam sina egna svårigheter att ta sig igenom. Nyckeln blir ett särskilt möte med en märklig man och en resa som förändrar allt.Sagt om tidigare böcker i serien om Carl och Felicia: Väldigt spännande och givande. JOHANNES DJERF, PASTOR... sååå bra på att blanda glädje, spänning, nyfikenhet,enkelhet och djupt allvar! STEWEN LINDBERG... väcker en längtan att söka sig närmare Gud och hansvilja. Guld! FRIDA NYBERG, PASTOR [Elib].
Hade det inte varit för mörkret, så hade vi inte kunnat se stjärnorna. Det är som att mörkret på nåt vis bär fram deras ljus, eller i alla fall gör det synligt. Så säger Charlie när han och Carl sitter på en altan i Sydafrika och ser upp på natthimlen. Och när livet är svart, hur kan man hitta ut ur mörkret, eller ens se ljuset då? Finns det ljus som kan bryta igenom natten? Mitt i den svåraste sorg reser Carl till Sydafrika för att hjälpa till på ett barnhem, medan Felicia stannar hemma med Mirjam som sällskap. När sorgen och smärtan hotar att dränka dem är frågan om det finns en ny väg framåt, en väg att navigera med hjälp av stjärnornas ljus. Medan Carl och Felicia har sin egen väg att gå har Charlie och Mirjam sina egna svårigheter att ta sig igenom. Nyckeln blir ett särskilt möte med en märklig man och en resa som förändrar allt. Sagt om tidigare böcker i serien om Carl och Felicia: Väldigt spännande och givande. JOHANNES DJERF, PASTOR... sååå bra på att blanda glädje, spänning, nyfikenhet, enkelhet och djupt allvar! STEWEN LINDBERG ... väcker en längtan att söka sig närmare Gud och hans vilja. Guld! FRIDA NYBERG, PASTOR/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

203961
Av: Wallengren, Tomas
Medietyp: E-bok
213758
Av: Wallengren, Tomas
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare