Sök e-böcker
  • Logga in för att låna
246210
E-bok:Pengabrevet [Elektronisk resurs] : en relationsdeckare / Karina Johansson.:2019. Pengabrevet [Elektronisk resurs] : en relationsdeckare / Karina Johansson.
Omslagsbild
Av: Johansson, Karina, 1969- .
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Hoi FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
E-ljudbok:Pengabrevet:2019
Innehållsbeskrivning
Vinteridyllen går i kras på skidanläggningen i Sunne när Annelis farbror Ville hittas svårt misshandlad i skidliften. Ingen förstår vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen står som handfallen och när Ville dör på sjukhuset blir Anneli fast besluten att själv försöka ta reda på vem som är mördaren. Har Villes död något att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat? Samtidigt har Anneli haft en tuff period på skidanläggningen där hon jobbar. När vd:n oväntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men är han den person han utger sig för att vara? Pengabrevetär en spännande och underhållande mys och relationsdeckare som utspelar sig i de värmländska skogarna. KARINA JOHANSSON föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden. Sommaren 2006 tog livet en vändning för Karina - hon blev diagnosticerad med Addisons sjukdom. Skrivandet blev ett sätt att handskas med sorgen som kom av insikten om att hon inte skulle överleva utan mediciner. Förutom att skriva och måla är hon en hängiven skidåkare./Innehållsbeskrivning från Elib.
Visserligen är Annelis farbror Ville en speciell person, men vem skulle vilja se honom död? När han hittas mördad på skidanläggningen Ski Sunne förstår ingen vad som kan ha hänt. Polisen har inga spår. Anneli försöker själv ta reda på vad Ville råkade ut för. Har hans död något att göra med det välfyllda pengabrevet som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får av hans advokat?.

Andra titlar av samma författare

228712
Av: Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
229507
Av: Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
243371
Av: Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
227135
Av: Berg Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
160454
Av: Berg Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
216530
Av: Berg Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
167001
Av: Berg Johansson, Karina
Medietyp: E-bok
167063
Av: Berg Johansson, Karina
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare