Sök e-böcker
240731
E-bok:Mormor på rymmen [Elektronisk resurs] / Kaj Branzell.:2019. E-bok Mormor på rymmen [Elektronisk resurs] / Kaj Branzell.
Mormor på rymmen [Elektronisk resurs] / Kaj Branzell.
Av: Branzell, Kaj
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Stellar förlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Snart sjuttiosjuåriga Anna-Lisa hade inte en tanke på att varken flytta till Spanien eller bli kär. Hon ville ju bara följa med till barnbarnet i Thailand! När dottern vägrar låta Anna-Lisa följa med till Thailand för att fira jul, inser hon att det är dags att kasta av sig sin dotters strama tyglar en gång för alla. I vredesmod bokar hon en resa till spanska Torrevieja. Utan att meddela familjen, och utan att köpa någon returbiljett. Livet i solen blir dock inte riktigt så idylliskt som Anna-Lisa hoppats. Det visar sig snart att paradiset gömmer på oväntade faror och vistelsen i Spanien förvandlas till ett hisnande äventyr. Men med hjälp av nya vänner, hemlösa hunden Romeo och en ny tro på sig själv, tar Anna-Lisa sig an de mest dramatiska situationer. En fartfylld och hjärtlig feelgoodroman om att livet faktiskt kan börja i sjuttioårsåldern./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Mina sidor

Språk

Sök vidare