Sök e-böcker
238858
E-bok:Floden [Elektronisk resurs] / Markus Lutteman.:2019. E-bok Floden [Elektronisk resurs] / Markus Lutteman.
Omslagsbild
Av: Lutteman, Markus
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bookmark FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Innehållsbeskrivning
Fyra personer färdas tillsammans längs en mörk flod. De känner inte varandra, vet inte var de befinner sig eller vart de är på väg. När hemligheterna börjar röjas och de äntligen förstår var de hamnat inser de att det kan vara för sent att ta sig därifrån. Floden är en skrämmande och suggestiv berättelse om rädslan att inte kunna undgå sitt öde. Det är en roman om oläkta sår och sökandet efter svar - både i och utanför oss själva. Markus Lutteman är journalisten som år 2007 gjorde succé med El Choco . Sedan debuten har han hyllats för sina biografier om Patrik Sjöberg och Per Holknekt samt för thrillern Blodmåne . Tillsammans med Mons Kallentoft står han även bakom populära Herkulesserien./Innehållsbeskrivning från Elib.
Fyra personer färdas tillsammans längs en mörk flod. De känner inte varandra, vet inte var de befinner sig eller vart de är på väg. När hemligheterna börjar röjas och de äntligen förstår var de hamnat inser de att det kan vara för sent att ta sig därifrån. Det är en berättelse om rädslan att inte kunna undgå sitt öde, om oläkta sår och om sökandet efter svar både i och utanför oss själva.

Andra titlar av samma författare

192574
Av: Lutteman, Markus
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

241982
Av: Martin, George R. R
Medietyp: E-bok
244641
Av: Wingate, Lisa
Medietyp: E-bok
161217
Av: Niemi, Mikael
Medietyp: E-bok
158167
Av: Kullander, Henrik
Medietyp: E-bok
232578
Av: Davidson, Zanna
Medietyp: E-bok
199650
Av: Jerome, Jerome K
Medietyp: E-bok
Mina sidor

Språk

Sök vidare