Sök e-böcker
  • Logga in för att låna
238248
E-bok:Dorei [Elektronisk resurs] / Karolina Bjällerstedt Mickos.:2019. Dorei [Elektronisk resurs] / Karolina Bjällerstedt Mickos.
Omslagsbild
Av: Bjällerstedt Mickos, Karolina
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Fafner FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Serietitel: Till Esperani ; 3
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
E-ljudbok:Dorei:2019
Innehållsbeskrivning
Larona kämpar förtvivlat för att återupprätta det fallna Storriket, och när hela Norrstad står i lågor inser hon att den nyfödda kronprinsessan Berilen måste föras i säkerhet. Uppdraget går till Dorei, en ung kvinna med ovanliga krafter. Som skydd får hon med sig soldaten Turq, duvpojken Gambor och den mystiske Sagern. Men det är onda tider. I skogen dånar trummor. Ryktet går om en hemlig sekt, de fruktade gnistbärarna. De sägs ägna sig åt blodsriter och leds av en man vid namn Mantor. Dorei och hennes sällskap ger sig ut på en resa som blir farligare och mer fantastisk än vad någon kunnat föreställa sig. Karolina Bjällerstedt Mickos bor i Järfälla och arbetar som kommunikatör. Dorei är tredje och sista boken i hennes sällsamma fantasyserie Till Esperani. "Det är tur att vi har författare som Karolina Bjällerstedt Mickos, författare som vågar blanda ingredienserna på ett lite annat vis och vågar baka en annorlunda, men dock minst lika läcker kaka." - Ben Roimola, Enhörningen/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

223933
Av: Bjällerstedt Mickos, Karolina
Medietyp: E-bok
237952
Av: Bjällerstedt Mickos, Karolina
Medietyp: E-bok

Liknande titlar

Mina sidor

Språk