Välkoma till barn- och ungdomsavdelningen på Partille bibliotek!

 

Vi som arbetar här är Josefin Thorn, Paula Jonsson, Karolina Thyne och Thomas Sandén.

 

Boka klassbesök och bokprat

Vi tar emot klasser i samtliga årskurser F - 9. Besöket består oftast av en rundvandring med visning av bibliotek och en uppsamling där vi bibliotekarier tipsar om böcker. Vi har även möjlighet att anpassa besöket efter era önskemål, till exempel om ni har något särskilt tema eller projekt på gång i skolan. 

Alla förskoleklasser bjuds in till Partille bibliotek och får en visning av barnavdelningen. Vid besöket får barnen en bok i gåva. Låt gärna bokgåvan förbli en överraskning för barnen!

Besöket kan också utgöra ett tillfälle för barnen att skaffa lånekort. Om det önskas så måste barnen som behöver lånekort först ordna en underskrift från målsman. Detta görs på förbindelsekorten som finns att hämta på biblioteket. Förbindelsekortet kan med fördel hämtas av pedagogen på biblioteket i förväg och skickas med hem till föräldrarna i god tid innan besöket. Dessa kort kan sedan tas med vid besöket, eller ännu bättre, levereras en tid innan så förbereder vi korten inför besöket.

Du som är lärare i grundskolan F - 9 är alltså välkommen att höra av dig för att boka in en tid! Välkomna!

 

josefin.thorn@partille.se

karolina.thyne@partille.se

paula.jonsson@partille.se
 

Boka sagostund

Är du pedagog och vill boka sagostund för din barngrupp? Sagoläsande bibliotekarie Thomas Sandén bjuder på spännande sagor i bibliotekets mysiga sagorum. Telefon: 031-792 12 71. Mail: thomas.sanden@partille.se

 

 

Barnbibliotekarier Barnbibliotekarier

Paula Jonsson
Tel: 031 - 792 10 05

Karolina Thyne

Tel: 031 - 792 10 20

Thomas Sandén
Tel: 031 - 792 12 71

Josefin Thorn
Tel: 031 - 792 10 33

  • Partille bibliotek
  • 433 28 Partille
  • Gamla Kronvägen 56
  • +46 (0)31-792 10 10