Om våra datorer Om våra datorer

Datorer på biblioteket i Partille

På Partille bibliotek finns 13 datorer (PC) som du kan använda för internet och ordbehandling. Datorerna är utspridda i bibliotektet på entréplanet samt övervåningen. Det är kostnadsfritt att använda våra datorer.

Möjlighet till utskrift finns.

Surfa trådlöst Surfa trådlöst

Surfa trådlöst på Partille bibliotek

På biblioteket i Partille finns trådlöst nätverk. Det betyder att du kan ta med dig din bärbara dator och koppla upp dig. Det enda som krävs är att du måste ha ett trådlöst nätverkskort installerat i din dator. Inloggningsuppgifter hämtar du i bibliotekets lånedisk eller i Kulturums information.

Denna tjänst är först och främst till för att kunna söka efter information på Internet.  All användning sker under eget ansvar och det är inte tillåtet att använda detta publika nät till spridning eller nerladdning av olämpligt material.

Datorhjälp Datorhjälp

Datorhjälp

Behöver du hjälp med att använda datorn, mobilen eller surfplattan? På biblioteket kan du få hjälp, välkommen att boka tid med Thomas eller kom till vårt surfplatte- och mobilcafé - självklart är det kostnadsfritt.

Boka tid med Thomas

Du kan boka tid för personlig rådgivning för diverse teknikrelaterade problem. Exempelvis hur du bokar biljetter på internet, hur du använder din smartphone eller hur du framkallar bilder från din digitalkamera. Mer info HÄR

Ring Thomas Sandén för att boka en tid för möte i biblioteket eller om du har några frågor, på telefon 031-
792 12 71.
 

Surfplattte- och mobilcafé

Vi träffas och pratar kring våra surfplattor och smarta telefoner. Det finns möjlighet att få svar på frågor och allmänna tips. Du kan välja att delta i ett eller flera tillfällen. Träffarna hålls under två perioder, i september och november.

Torsdagar kl. 10.00 - 12.00.

Datum: 1, 8 och 15 september.

3, 10 och 17 november.  

För anmälan och övrig information kontakta Seniorträffarnas samordnare Susanne Carlund Johansson, tel. 031 – 792 16 21.

Vinterträdgården i biblioteket, Kulturum

Arrangeras i samarbete med Seniorträffarna och Hälsodisken.

Öppettider Öppettider

Öppettider:

Mån - fre: 8 - 20

Lör och sön: 11 - 16

Tel: 031-792 10 10

Följ oss på Facebook!

  • Partille bibliotek
  • 433 28 Partille
  • Gamla Kronvägen 56
  • +46 (0)31-792 10 10