Välkommen!

Partille bibliotek vill ge dig som låntagare bästa möjliga service. Vi har därför öppettider som gör det lätt för dig att komma till oss. Vi har öppet alla dagar i veckan - ett av de mest öppna biblioteken i landet!

Vi vill gärna ha dina förslag om vad vi ska ha på våra hyllor. Du är därför hjärtligt välkommen att lämna inköpsförslag. Genom samarbete med Lerum, Härryda, Alingsås och Mölndal kan vi dessutom ge tillgång till ett större bokutbud. Biblioteken i Västra Götalandsregionen samverkar i ett transportnätverk för att ge så bra service som möjligt genom så kallade fjärrlån. Böcker på Sveriges alla bibliotek finns på detta sätt sökbara och möjliga att beställa.

Vi vill förstås gärna veta vad du tycker om oss och våra tjänster. Om du vill skicka kommentarer och synpunkter till oss kan du använda något av våra kontaktformulär nedan. De kräver att du använder ditt lånekort/användarnamn för att vi ska kunna återkoppla till dig. Du kan även kontakta oss via e-post, telefon eller brev för att lämna synpunkter.

Har du inget lånekort på biblioteket? Fyll i formuläret HÄR

E-post:

bibliotek@partille.se

Du når vår personal via personalförteckningen

Adress:

Partille bibliotek

433 28 Partille

Telefon:

Kontakta oss Kontakta oss

Partille bibliotek
bibliotek@partille.se

Vallhamra biblioteksstation
Anders Granefelt

Bibliotekschef
Rebecca Willoughby

Öppettider Öppettider

Sommarens öppettider 5 juni - 20 augusti:

Mån - fre:
kl. 10 - 18

Lör och sön:
stängt

Läs mer om sommarens öppettider och sommarlån här.

Följ oss på Facebook!

• Partille bibliotek